• Thyborøn skole
  • mila@lemvig.dk
    Michael Laursen den 04-02-2016
    Gode resultater for Thyborøn skole
    Undervisningsministseriet har netop åbnet en ny portal:  www.uvm.dk/skoletal , hvor I kan gå ind og så forskellige nøgletal for skolen og alle andre skoler i hele landet.
    Desuden er årets kvalitetsrapport netop offentliggjort. Begge steder kan man se indikatorer på det samme - som skole klarer vi det godt. Det ser fint ud med såvel trivsel som karakterer og testresultater - både i sammenligning med andre og i forhold til vores egne resultater, hvor det generelt går frem år for år.
    Det gør mig stolt af eleverne, hvoraf langt, langt de fleste gør det rigtig godt hver dag, ligesom jeg synes vi - jer som forældre og mig som skoleleder - skal give et skulderklap til skolens lærere og pædagoger, som trods knappe ressourcer leverer "varen" hver dag.
    Og så kan I for min skyld også godt klappe jer selv lidt på skulderen, for der er jo ingen tvivl om, at hvad angår læseresultater, trivsel og overgang til ungdomsuddannelser, så har jeres indsats afgørende betydning. Specielt det sidste med at sikre en god overgang til ungdomsuddannelser tænker jeg I er rigtigt gode til at bidrage til.
    Skal skolen fastholde de faglige resultater, så vil det også fremover være af afgørende betydning, at alle elever læser hver dag derhjemme i 20 - 30 minutter alt efter alder også i week-ender og i ferier.  At arbejde for gode læsekompetencer er fortsat Thyborøn skoles største udfordring - og det bliver ved med at være et budskab, som jeg med jævne mellemrum vil gentage for jer også de kommende år.
    Michael Laursen
    Louise Hviid den 14-01-2016
    Trivselsmåling
    Jeres børn skal inden den 30/3 svare på den obligatoriske Nationale Trivselsmåling. Spørgsmålene besvares i skolen.
    Resultaterne fra målingen giver både et billede af, hvor det går godt trivselsmæssigt, og hvor der er behov for en indsats for at styrke elevernes trivsel enten på hele skolen, på det enkelte klassetrin eller i den enkelte klasse.
    Ønsker I mere information om undersøgelsen, se venligst vedhæftede link. (Nederst i højre side kan I se spørgsmålene).
    Louise Nees Hviid
    Vibeke Hansen den 17-11-2015