• Thyborøn skole

Comenuis festuge
    Tine Jespersen den 30-10-2014
    Comeniusbesøg
    Dejlig lille video af He's got the whole world - indskoling, Alle børn har ret - mellemtrin og valghold - udskoling. samt en el fotos også.
    Tryk F5, hvis siden ikke vises på linket herunder.
    Michael Laursen den 30-10-2014
    Til alle forældre, elever og ansatte på Thyborøn skole
    Jeg har sjældent været så glad for - og stolt over - at være skoleleder som i disse dage. Vi - og i høj grad eleverne - er blevet skamrost af vores udenlandske gæster. Måden eleverne har opført sig på.... og i meget høj grad de ældste elevers fantastiske engelskkundskaber, samt udsmykningen generelt og et fantastisk show i tirsdags. Det er ikke fordi jeg er blevet naiv på mine gamle dage - men jeg kan faktisk godt skelne mellem almindelige høflighedsfraser og ægte og overstrømmende ros.
    Jeg vil meget gerne bakke op og understrege, at ud over eleverne, så har alle ansatte - nogle i helt ekstrem grad, andre i mindre omfang - bidraget til, at vi kan sende 24 mennesker hjem som ambassdører for Thyborøn by ude i Europa. Jeg kan garantere for, at de udelukkende vil fortælle gode historier derhjemme. Alt har bidraget til helhedsintrykket - fra Jennys kager, over pedellernes "aftryk" på de fysiske rammer, det lille smil og "welcome" ved kaffebordet på lærerværelset og til de direkte involverede læreres kæmpeindsats i disse dage og ugerne op til.
    Rosen gælder også forældrekredsen! Her på skolen ved vi jo godt at vi altid kan regne med jeres opbakning, når det gælder. Men for vores gæster ved spisningen mandag aften var det en oplevelse at se, hvordan sådan noget kan finde sted i praksis, så denne gang vil jeg gerne rette en speciel tak til kredsen af forældre omkring 6.b - såvel til "kokke og serveringspersonale" som til jer, der har haft overnattende gæster.
    Jeg tænker, at det faktisk er både sundt og godt for os - byen, forældrene, eleverne og ansatte - at få sådanne tilbagemeldinger. I en travl hverdag kan der nok være en tendens til, at vi ser og taler mest om alt det, der ikke fungerer - i stedet for at glæde os over alt det gode, som der er klart mest af! At vi fik gjort et positivt indtryk lokalt ved besøget i byrådssalen sammen med Erik Flyvholm og Ole Pedersen tager vi bare med som ekstragevinst!!

Michael Laursen

Christina Rosenkrans Nørfjand den 22-10-2014
    Se billederne fra vores skønne skovtur med Pitten i efterårsferien.